Weblinks

SIMA-AARSCHOT

Welkom op onze website

Nuttige weblinks

ADHD: Dit zorgpad ADHD beoogt een optimaal traject voor kinderen en jongeren (jongvolwassenen) met druk gedrag en/of aandachts- en concentratieproblemen.


Ouders, leerkrachten, (huis)artsen, CLB-medewerkers, hulpverleners… kortom: ieder die met deze kinderen en jongeren te maken heeft, kan hier wetenschappelijk verantwoorde én praktische informatie op maat vinden.


Het zorgpad ADHD volgt de geldende richtlijnen van de Hoge Gezondheidsraad en voegt informatie uit andere (inter)nationale richtlijnen toe.


Go Left: een uniek traject met intervisie en coaching voor ouders en leerkrachten van lagere schoolkinderen en jongeren met ASS  en voor jongvolwassenen met ASS


Onderwijskiezer: Je moet een richting kiezen. Een richting die bij je past en die je toekomst geeft. Om dat zoeken een beetje te vergemakkelijken helpt onderwijskiezer je op weg.

Onderwijskiezer zal een aantal medewerkers aanstellen voor de vakantieperiode die vragen die gesteld worden via de website te beantwoorden. Dit ook tijdens de sluitingsperiode. Op deze manier kunnen de leerlingen ook tijdens de sluitingsperiode ergens terecht met hun vragen i.v.m. studiekeuze. “

 

Copyright VJ © All Rights Reserved