5-6 RK

5/6 Restaurant - Keuken

 

Basisvorming

 

AV Godsdienst /N.C. Zedenleer

AV Lich.Opvoeding

AV Aardrijkskunde

AV Geschiedenis

AV Natuurwetenschappen

AV Nederlands

AV Wiskunde

AV Frans

 

Specifiek gedeelte

AV Engels

TV Hotel

-dranken- en wijnkennis

-keukentechnologie

-restauranttechnologie

-voedingstechnologie

PV Praktijk Hotel

Stage Hotel

 

Complementair gedeelte

 

TV Toegepaste Economie

 

 

5de jaar

 

2

2

1

1

1

2

1

2

1

 

1

1

1

1

14

4

0

 

 

35

 

 

6de jaar

2

2

1

1

1

2

1

2

 

0

1

1

1

0

14

4

 

2

 

 

35

 

Perspectieven op verder studeren

 

•Leerlingen kunnen een specialisatiejaar specialiteitenrestaurant volgen in de school waarna zij het diploma van secundair onderwijs behalen en het attest van bedrijfsbeheer.

•Tewerkstelling als kok, kelner, traiteur, restauranthouder…

 

Copyright VJ © All Rights Reserved